Skip to content

0752 579 148
Satu Mare, str. Ghe. Baritiu nr. 119

Program
Luni - Vineri: 08:30 - 17:30 | Sambata: 08:30 - 13:00

Schimb Ulei Cutie de Viteza Automata

NOU! SPEED SERVICE AUTO Satu Mare vă oferă un nou serviciu, schimbul/înlocuirea uleiului în cutiile de viteze automate. Aparat Automatic Universal pentru schimbul uleiului în cutiile de viteze automate MAGNETI MARELLI – ATF EXTRA FULL AUTOMATIC.

Magneti Marelli – echipamente profesionale pentru atelierele auto.

Cu acest aparat putem realiza în Satu Mare în service-ul SPEED SERVICE AUTO Satu Mare schimbul de ulei din cutia de viteză automată pentru toate gamele de automobile.

Caracteristicile maşinii cu un sistem de control electronic exclusiv vă permite să înlocuiţi/schimba lichidul ATF EXTRA fără a desface sau a goli complet cutia de viteze, indiferent de diferenţa de temperatură între lichidul nou şi lichidul folosit.

Schimb Ulei Cutie de Viteza Automata

Transmisia automata este una dintre cele mai scumpe subansamble dintr-o masina. Amânarea inlocuirii uleiului din cutia automata va duce la deteriorarea acesteia si la reparatii costisitoare.

Specialistii recomanda ca uleiul ce alimenteaza cutia de viteze, acesta ar trebui schimbat periodic, dupa parcurgerea a 45 000 – 55 000 Km.

Care sunt semnele că uleiul din cutia de viteză automată trebuie inlocuit

– schimbarea treptelor nu se mai face lin
– vitezele se schimba cu intarziere
– transmisia produce zgomot în mers
– trepidarea cutiei în momentul schimbării vitezelor
– cutia produce mici şocuri la schimbarea vitezelor
– joja indică un ulei murdar, noroios, in loc sa fie transparent si curat

schimbator viteza automata

Schimbul uleiului din cutia de viteze automată, făcut la timp și prin tehnnologiile recomandate de către specialiști de la SPEED SERVICE AUTO Satu Mare, aduc beneficii cutiei de viteză automată:

– un răspuns mai rapid la accelerări
– schimbări de trepte ușoare
– condus relaxant
– costuri de uzuri/defecțiuni reduse

Schimbarea uleiului din cutiile de viteze automate contribuie la prelungirea duratei de funcționare a autovehiculului tău.

Puteți schimba uleiul cutiei de viteze automate în service-ul SPEED SERVICE AUTO Satu Marecu sediul în Satu Mare, str. Ghe. Baritiu nr. 119 vă așteaptă în fiecare zi, de Luni până Vineri între orele 08:30 – 18:00, telefonic se pot face programări 0752 579 148 sau http://speedservicesatumare.ro/contact


Noul aparat din oferta Magneti Marelli, aparatul universal pentru schimbarea uleiului in
cutiile de viteze automate, face posibil schimbul uleiului uzat din transmisiile automate,
spalarea/clatirea corespunzatoare precum si umplerea cu ulei nou pana la nivelul recomnadat a acestora. Aparatul este echipat cu un motor electric monofazat, iar furtunele si
conectorii universali asigura o operare usoara. Aparatul poate deservi si transmisiile DSG.
In prezent, majoritatea producatorilor recomanda schimbul uleiului de transmisie la fiecare 50-60000 de km precum si spalarea/clatirea transmisiilor automate.

Transmisia automata este una dintre cele mai scumpe subansamble dintr-o masina. Neglijarea sau amânarea inlocuirii uleiului si a filtrului din cutia automata va duce la consecinte grave si la reparatii costisitoare. Schimbarea unui ulei de cutie automata necesita conditii si instrumente speciale, prin urmare, cel mai bine este sa il faci intr-un service autorizat.

MECANICĂ

VULCANIZARE

ELECTRICE

CLIMATIZARE

PIESE AUTO

AI O PROBLEMA CU MASINA?