Skip to content

0752 579 148
Satu Mare, str. Ghe. Baritiu nr. 119

Program
Luni - Vineri: 08:30 - 17:30 | Sambata: 08:30 - 13:00

Societatea noastră dedicată excelenței în servicii auto.

Deviza noastră este

”Servicii de calitate, profesionalism și exigență!” 


Societatea are ca domeniu de activitate repararea autovehiculelor, mentenanță , diagnosticarea cât și distribuția de piese și accesorii auto. 

sediu atelier
logo rar

 

AUTORIZAT
REGISTRUL AUTO ROMAN

gear logo

 

MAGAZIN
PIESE AUTO

În domeniul vânzării de piese și accesorii auto, societatea noastra colaborează cu cei mai importanți producători și importatori de piese auto din țară .

Personalul din cadrul societății noastre are un înalt grad de calificare, fiind capabil să ofere clienților toată asistența necesară luării unei decizii de cumpărare AUTO cât și consiliază clientul în vederea găsirii pieselor necesare fără a lăsa loc de îndoială, utilizând documente, cataloage și programe de căutare și compatibilitate specializate.  Deplină calitate a serviciilor și pieselor oferite este garantată prin certificate de conformitate și garanție conform normelor în vigoare.

Montajul pieselor achiziționate poate fi asigurat de către service-ul auto (Autorizat RAR) al societății noastre, cu această ocazie clientul beneficiind de prețuri promoționale la manoperă.

Service-ul auto (Autorizat RAR) al societății noastre oferă servicii de înaltă calitate datorită nivelului ridicat de competență, calificare și experiență al personalului. De asemenea service-ul este echipat cu cele mai moderne utilaje, scule, dispozitive și echipamente, utilizate în mod profesionist de personalul societății, lucrările beneficiind de garanție.

Despre noi

MECANICĂ

VULCANIZARE

ELECTRICE

CLIMATIZARE

PIESE AUTO

AI O PROBLEMA CU MASINA?