Skip to content

0752 579 148
Satu Mare, str. Ghe. Baritiu nr. 119

Program
Luni - Vineri: 08:30 - 17:30 | Sambata: 08:30 - 13:00

Igienizarea instalației de climă

SPEED SERVICE AUTO Satu Mare vă oferă serviciu de Igienizare a instalației de climă

Răcorire sănătoasă

Simțiți un miros urât care iese din climatizarea mașinii dumneavoastră?

Poate că sunt bacterii, micoze sau viruși de care nici nu știți?

Cauza este condensul ce se formează în interiorul conductelor de ventilație, în special în anotimpul cald. Umezeala și întunericul din instalația de climatizare favorizeaza dezvoltarea bacteriilor și a mucegaiului, care au ca efect mirosul neplacut ce își face apariția la pornirea mașinii.

igenizare instalatie clima

Curățarea directă a sistemului de climatizare o necesitate!

În instalația de climatizare a autovehiculului cu timpul se adună praf, polen și alte murdării. Aceste depuneri formează un spațiu predilect sistemului de climatizare pentru bacterii, viruși, micoze și microorganisme.

Câteva exemple potențiale dintre cauzatorii de boli:

Legionella pneumophilla
Durere de cap, durerea musculaturii sau febră

Heamophilus influenzae B
Infecție potențială a sinusului și nasului, laringită

Brucella melitenses
Febră, durerile articulațiilor, mărirea ficatului, splinei sau a ganglionilor

Aspergillus fumigatus
Temperatură, tuse, pierdere de greutate, dureri de piept și laringe

Diferit de tehnica bine cunoscută de curățare cu “spray”, cu această tehnologie curățăm și dezinfectăm direct evaporatorul sistemului de climatizare. Cu ajutorul acestui mod de curățare generăm două efecte cu o singură manevră:
– datorită curățării la înaltă presiune se îmbunătățește performanța de răcire. Curățarea se face la presiunea de 6 bar.
– datorită efectului ridicat dezinfectant al produsului, “locuitorii nedoriți” bacteria, micoze, virusuri și microorganisme ale sistemului de climatizare sunt îndepărtate.

Evaporatorul sistemului de climatizare este locul unde bacteriile se regăsesc.

Tratamentul este eficient pentru neutralizarea bacteriilor și mucegaiului din instalația de ventilație a autovehiculului, pentru reducerea sau eliminarea mirosului de fum de țigări și pentru curățarea interiorului din mașina de microorganisme care pot produce alergii.

În interesul stării de confort și sănătate, curățarea directă a sistemului de climatizare și schimbarea filtrului de habitaclu (polen) să se efectueze odată pe an!

SPEED SERVICE AUTO Satu Mare cu sediul in Satu Mare, str. Ghe. Baritiu nr. 119 vă așteaptă în fiecare zi, de Luni până Vineri între orele 08:30 – 18:00, telefonic se pot face programări 0752 579 148 sau http://speedservicesatumare.ro/contact

MECANICĂ

VULCANIZARE

ELECTRICE

CLIMATIZARE

PIESE AUTO

AI O PROBLEMA CU MASINA?